Tijdsbeeld Zuidhorn/Briltil

Zoeken

Acupunctuur Smits-Tolman


Acupunctuur Smits-Tolman

 

Let op! Deze foto's en gegevens zijn een onderdeel van het Tijdsbeeld Zuidhorn/Briltil 2011! De informatie op deze site is dus informatie uit 2011!

Acupunctuurpraktijk Zuidhorn G. Smits-Tolman

Waterlelie 4

9801LG ZuidhornRoute Kaart0594-851871

info@acupunctuurpraktijkzuidhorn.nl

www.acupunctuurpraktijkzuidhorn.nl

www.naav.nl

 

Wat wij doen:

De NAAV is de wetenschappelijke beroepsorganisatie van (tand)artsen die hun medische achtergrond aanvullen met acupunctuur. De NAAV is opgericht in 1973. Activiteiten van de commissies ‘Kwaliteit, visitatie en accreditatie’ en ‘Registratie’ waarborgen de kwaliteit en veiligheid van acupunctuur bij de aangesloten leden. De NAAV behartigt de belangen van zowel patiënten als leden. Wetenschap, onderzoek en ontmoeting De NAAV bevordert en sponsort wetenschappelijk onderzoek naar acupunctuur en heeft daarvoor een speciale commissie van wetenschappers. Ook is er een commissie wetenschappelijke ontmoetingen die wetenschappelijke ontmoetingen bevordert en onder meer een ALV-nascholingsmiddag en een jaarlijks symposium organiseert. De NAAV bevordert natuurlijk ook de acupunctuur-informatiecolleges in het keuzepakket van de medische studenten. Contacten leggen en onderhouden De NAAV onderhoudt contacten met de Patiënten Vereniging voor Acupunctuur (NPVA), de Zorgverzekeraars (Commissie Verzekeringen NAAV), de Overheid en overige beroepsverenigingen. De NAAV brengt minimaal eens per kwartaal, vaak zelfs iedere maand, een digitale nieuwsbrief uit om haar leden en andere geïnteresseerden te informeren over wetenswaardigheden en ontwikkelingen. Jaarlijks publiceert de NAAV bovendien informatie via het syllabus-tijdschriftnummer. Registraties en commissies Alle NAAV-leden zijn BIG geregistreerde (tand)artsen die - behalve een jarenlange universitaire studie geneeskunde -een specialistische acupunctuurstudie hebben afgerond. Ze zijn in het bezit van een Acupunctuurdiploma, behaald aan een door de NAAV erkende opleidingstichting of opleidingsinstituut. De acupunctuur-opleidingsstichting waar NAAV-leden docent zijn, is uitsluitend toegankelijk voor (tand)artsen, die BIG geregistreerd zijn. Verder is de NAAV aangesloten bij de Stichting Klachtcommissie AAG en heeft ze een Commissie van Beroep.

 

De NAAV is de wetenschappelijke beroepsorganisatie van (tand)artsen die hun medische achtergrond aanvullen met acupunctuur. De NAAV is opgericht in 1973. Activiteiten van de commissies ‘Kwaliteit, visitatie en accreditatie’ en ‘Registratie’ waarborgen de kwaliteit en veiligheid van acupunctuur bij de aangesloten leden. De NAAV behartigt de belangen van zowel patiënten als leden. Wetenschap, onderzoek en ontmoeting De NAAV bevordert en sponsort wetenschappelijk onderzoek naar acupunctuur en heeft daarvoor een speciale commissie van wetenschappers. Ook is er een commissie wetenschappelijke

 

meer informatie

Specialiteiten:

De NAAV bevordert en sponsort wetenschappelijk onderzoek naar acupunctuur

De NAAV onderhoudt contacten met de Patiënten Vereniging voor Acupunctuur (NPVA), de Zorgverzekeraars (Commissie Verzekeringen NAAV), de Overheid en overige beroepsverenigingen.

Als afgestudeerd arts, tandarts of dierenarts kan je bij Stichting NAAV Onderwijs (SNO) je opleiding tot acupuncturist volgen.

Voor diverse nascholingen kan je als acupuncturist ook bij de SNO terecht